nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Selleri – og persillerotsuppe
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Selleri – og persillerotsuppe
SUPERGOD:En av Brimis enkleste supper er også en av de beste.
Foto: Mette MøllerDette er en av Brimis enkleste supper, men likevel en av de aller beste. Du kan servere suppa som den er, eller drysse på litt god topping. Her har Brimi brukt smørstekt sideflesk, kantareller og grønnkål.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ha rotgrønnsakene i en kjele, og dekk med melk, vann og fløte. Kok opp, og kok til grønnsakene er møre.
Kjør alt til ei glatt og fin suppe i foodprosessor. Smak til med salt og pepper. Spe med litt ekstra melk dersom suppa er for tykk.
Surr små terninger av sideflesk, kantareller og grønnkål kjapt i litt smør i ei panne, og legg litt av dette i hver suppetallerken før servering.
SUPERGOD:En av Brimis enkleste supper er også en av de beste.
Foto: Mette Møller