nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min
Skinke– og ostebrikke
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min
Skinke– og ostebrikke
Det enkleste du kan sette fram på en buffé er spekemat og ost. Servert med melon og chutney er det en god kombinasjon. Beregn cirka 100 g ost og skinke per porsjon.
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
Brie(eller camembert)
400g
Blåmuggost(Selbu Blå)
400g
0.25stk
Honningmelon(eller annen type melon)
200g
Knekkebrød(velg små kjeksbrød)
SLIK GJØR DU
Skjær aprikos i biter og slå over vannet. La aprikosene bløte seg i cirka en time før de kokes i cirka 15-20 minutter.
Rør inn sukker, sitronsaft og til sist hakkede nøtter. La det gjerne bli litt «moset».
Temperer osten et par timer før servering. Legg opp ost og skinke på fjøl og server med chutneyen, melonbåter og små knekkebrød.