Skipperens fiskeboller Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Skipperens fiskeboller

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Skipperens fiskeboller

Gjør middag kjapp og enkel med fiskeboller i hjemmelaget spinatsaus. God og enkelt, og barna liker det! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.1 (12 stemmer)
Her er sausen smakt til med ost og spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Hvit saus

0.5ts
1klype(r)
1klype(r)
200g
Spinat(frossen)

Tilbehør

2stk
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smør og rør inn hvetemel. Spe med melk til en glatt saus. La den koke i ca. 5 minutter.

  2. Ha i revet ost og frossen spinat og smak til med salt, pepper og muskat.

  3. Legg fiskebollene i sausen, og la dem bli varme. Serveres med kokte poteter eller ris og råkost av revet gulrot, kålrot og eple.

Gjør middag kjapp og enkel med fiskeboller i hjemmelaget spinatsaus. God og enkelt, og barna liker det! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.1 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN