Sommerperler med kylling Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Sommerperler med kylling

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Sommerperler med kylling

Sommersalat med perlecouscous og kylling. Foto: Bjørn Jacobsen

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Perlecouscus er store couscousgryn som kan kjøpe enkelte steder, men bruk gjerne vanlige couscousgryn i denne salaten.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
200g
Couscous(perlecouscous)
1stk
0.5stk
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Vask og tørk kyllingfiletene, og stek dem i en panne i litt smør. Tilsett 1 ½ dl vann, og la kjøttet trekke ca. 5 minutter på hver side.

  2. La kyllingen avkjøles, og skjær den i mindre biter.

  3. Rens og skjær paprika i små terninger. Skyll agurken, og del den på langs. Skrap ut kjernene med en skje.

  4. Rør couscous med karri og sesamolje og bland med kylling, paprika, rosiner, hakket persille, og agurk- og ananasterninger.

  5. Server gjerne salaten i porsjonsskåler, eller ta den med ut på en piknik.

Sommersalat med perlecouscous og kylling. Foto: Bjørn Jacobsen

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN