nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min
Spisskål med løk og ingefær
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min
Spisskål med løk og ingefær
Oppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (59 stemmer)
Sommerens gode og ferske kål smaker godt til ribbe - og annen grillmat. Den blir aller best når du damper den.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp litt vann i en kjele. Legg så kålen i kjelen, og fordel resten av ingrediensene på toppen av kålen.
Damp den i noen minutter, pass på at den ikke blir for bløt. Det skal fortsatt være litt tygg i den.
Vend kålen litt rundt i væsken. Smak til med sitron og eventuelt litt mer salt. Sil av vannet.
Oppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (59 stemmer)