Steamed buns  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
4min
totalt
1t

Steamed buns

nivå
Middels
aktiv
4min
totalt
1t

Steamed buns

Likner litt på en tykk, hvit lefse, perfekt å fylle med krydrede godsaker som pulled pork eller sprøstekt and. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (2 stemmer)
Dette har du sikkert smakt på restauranter som serverer dim-sum. Denne varianten ligner litt mer på en tykk, hvit lefse. Perfekte å fylle med krydrede godsaker som pulled pork eller sprøstekt and.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland alt i en kjøkkenmaskin og kjør i 10 min. Hev til dobbel størrelse.

  2. Rull ut til små boller på rundt 30 g. Hev til dobbel størrelse.

  3. Kjevle ut bollene til små ovale pizzabunner. Bruk gjerne litt olje på benken så de ikke klistrer seg fast. Pensles med et tynt lag olje og foldes.

  4. Legg de foldede lefsene over på bakepapir, pass på at det er litt mellomrom mellom dem. Heves i en time og dampes så på rist, fremdeles liggende på bakepapiret, i fire minutter. Avkjøl og oppbevar i fryseren. Lefsene kan gjerne varmes litt opp før de skal serveres, eller flippes raskt på grillen.

Likner litt på en tykk, hvit lefse, perfekt å fylle med krydrede godsaker som pulled pork eller sprøstekt and. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN