![Svinefilet med asiatisk rødkålsalat Oppskrift](https://www.oppskrift.no/bilder/c/xl/1/1b117482-svinefilt-med-asiatisk-rodkalsalat.jpg)
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Svinefilet med asiatisk rødkålsalat
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Svinefilet med asiatisk rødkålsalat
Oppskrift
![](https://www.oppskrift.no/bilder/c/m/2/71fd8577-allers-profilbilde.jpg)
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.1 (14 stemmer)
Finstrimlet rødkål med asiatiske smaker løfter tynne skiver stekt svinefilet til nye høyder. Server med kokte risnudler. Du kan også bruke svinekoteletter i stedet for filet i denne retten.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Strimle rødkålen tynt. Kjern ut chilifrukten og del den i fine strimler. Legg rødløk og chili i en bolle. Tilsett sesamolje, sesamfrø, limesaft og søt chilisaus. Strø på salt og pepper.
Skjær svinefileten i tynne skiver og strø på salt og pepper. Stek skivene pent brune i rapsoljen i ca. 2 minutter på hver side.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Server de nystekte filetskivene med rødkålsalaten og nudlene. Skiver av lime, fersk koriander og hoisinsaus er godt som tilbehør.
Oppskrift
![](https://www.oppskrift.no/bilder/c/m/2/71fd8577-allers-profilbilde.jpg)
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.1 (14 stemmer)