nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Svinefilet med asiatisk rødkålsalat
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Svinefilet med asiatisk rødkålsalat
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.1 (14 stemmer)
Finstrimlet rødkål med asiatiske smaker løfter tynne skiver stekt svinefilet til nye høyder. Server med kokte risnudler. Du kan også bruke svinekoteletter i stedet for filet i denne retten.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Strimle rødkålen tynt. Kjern ut chilifrukten og del den i fine strimler. Legg rødløk og chili i en bolle. Tilsett sesamolje, sesamfrø, limesaft og søt chilisaus. Strø på salt og pepper.
Skjær svinefileten i tynne skiver og strø på salt og pepper. Stek skivene pent brune i rapsoljen i ca. 2 minutter på hver side.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Server de nystekte filetskivene med rødkålsalaten og nudlene. Skiver av lime, fersk koriander og hoisinsaus er godt som tilbehør.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.1 (14 stemmer)