Svinefilet med asiatisk rødkålsalat
Svinefilet med asiatisk rødkålsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Svinefilet med asiatisk rødkålsalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Svinefilet med asiatisk rødkålsalat

Finstrimlet rødkål med asiatiske smaker løfter tynne skiver stekt svinefilet til nye høyder. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

2.3 (8 stemmer)
Finstrimlet rødkål med asiatiske smaker løfter tynne skiver stekt svinefilet til nye høyder. Server med kokte risnudler. Du kan også bruke svinekoteletter i stedet for filet i denne retten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Svinekjøtt(Indre- eller ytrefilet, ca. 700g)
1klype(r)
1klype(r)
1ss
Rapsolje(til steking)

Rødkålsalat

1stk
Lime(presset saft)

SLIK GJØR DU

  1. Strimle rødkålen tynt. Kjern ut chilifrukten og del den i fine strimler. Legg rødløk og chili i en bolle. Tilsett sesamolje, sesamfrø, limesaft og søt chilisaus. Strø på salt og pepper.

  2. Skjær svinefileten i tynne skiver og strø på salt og pepper. Stek skivene pent brune i rapsoljen i ca. 2 minutter på hver side.

  3. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

  4. Server de nystekte filetskivene med rødkålsalaten og nudlene. Skiver av lime, fersk koriander og hoisinsaus er godt som tilbehør.

Finstrimlet rødkål med asiatiske smaker løfter tynne skiver stekt svinefilet til nye høyder. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

2.3 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN