nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min
Svinekjøtt i eplesaus
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min
Svinekjøtt i eplesaus
Det søte fra eplene sammen med kjøtt og gulrøtter, gir en kjempegod gryte. Bearnaisesausen på pose kan du friske opp med eplemost.
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
Svinekjøtt(i strimler)
1pose(r)
Gulrot(små knaskegulrøtter)
1stk
Eple(i biter)
4stk
Potet(kokte, i biter)
2ss
Smør(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Del gulrøtter i biter og kok knapt møre i lett saltet vann.
Stek kjøttstrimlene i smør på middels varm panne i ca. 3–4 minutter. Tilsett eple, kokte poteter og stilkselleri og stek noen minutter til det blir varmt. Tilsett gulrøtter.
Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter. Smak til.
Server blandingen med eplesaus.