Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 20min

Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 20min

Svineknokesalat med sennep- og yoghurtdressing

SVINEKNOKE: Nydelig ingrediens i salater. Det smaker ekstra godt med en dressing basert på sennep.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.8 (4 stemmer)
Svineknoke er en nydelig ingrediens i salater, og da smaker det ekstra godt med en dressing basert på sennep. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

2ss
Yoghurt(gresk eller tyrkisk)
1ss
Sennep(grov type)
Salt(etter smak)
Svart pepper(etter smak)

Salat

1stk
Svineknoke(kokt, i biter)
0.5pakke(r)
Grønnkål(revet i små biter)
0.5stk
Blomkål(finkuttet, gjerne på mandolin)
2stk
Gulrot(finkuttet, gjerne på mandolin)
1klype(r)
Vårsalat (feldsalat)(eller annen grønn salat)

SLIK GJØR DU

  1. Riv den kokte svineknoken i biter og stek dem i en panne med olje på høy varme til de er gylne og sprø. 

  2. Bland alt godt sammen, og smak til med salt og pepper.

  3. Fordel bitene i salaten sammen, hell over dressingen. Topp gjerne med finhakkede urter.

SVINEKNOKE: Nydelig ingrediens i salater. Det smaker ekstra godt med en dressing basert på sennep.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.8 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN