Sweet pickle relish (agurkmix)
Sweet pickle relish (agurkmix) Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Sweet pickle relish (agurkmix)

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Sweet pickle relish (agurkmix)

AGURKMIX: Denne relishen av agurk, paprika og løk passer utmerket til pølse eller hamburger.

Foto: Merethe Hommelsgård

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (58 stemmer)
Lag din egen agurkmix, det er ikke så vanskelig! Wursts sweet pickle relish er virkelig verdt å prøve som topping på pølsa eller hamburgeren.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Agurk(i terninger)
1stk
Løk (kepaløk)(i terninger)
0.5stk
Paprika(rød, i terninger)
1ts
Selleriblad(tørket)

Saltlake

5dl
5dl

SLIK GJØR DU

  1. Del agurken på langs og fjern kjernen. Dette gjøres enkelt med en skje. 

  2. Skjær så agurken i små terninger.

  3. Hakk løk og paprika i terninger Legg de oppkuttede grønnsakene i saltlake i minimum en time.

  4. Mens grønnsakene ligger i saltlake koker du opp 3 dl eddik, tilsetter sukker og rører til det er oppløst. 

  5. Fyll så et norgesglass (husk å koke glasset før bruk slik at det er helt rent) med grønnsaker, la det være igjen ca. 1 cm til kanten av glasset. 

  6. Tilsett krydder og lake før du lukker lokket. La det stå kjølig i minst tre dager før bruk.

AGURKMIX: Denne relishen av agurk, paprika og løk passer utmerket til pølse eller hamburger.

Foto: Merethe Hommelsgård

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (58 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN