nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t 20min
Sweet pickle relish (agurkmix)
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t 20min
Sweet pickle relish (agurkmix)
AGURKMIX: Denne relishen av agurk, paprika og løk passer utmerket til pølse eller hamburger.
Foto: Merethe HommelsgårdOppskrift
Wurst Edvard Gran
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (86 stemmer)
Lag din egen agurkmix, det er ikke så vanskelig! Wursts sweet pickle relish er virkelig verdt å prøve som topping på pølsa eller hamburgeren.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Agurk(i terninger)
1stk
Løk (kepaløk)(i terninger)
0.5stk
Paprika(rød, i terninger)
1ts
1ts
Selleriblad(tørket)
SLIK GJØR DU
Del agurken på langs og fjern kjernen. Dette gjøres enkelt med en skje.
Skjær så agurken i små terninger.
Hakk løk og paprika i terninger Legg de oppkuttede grønnsakene i saltlake i minimum en time.
Mens grønnsakene ligger i saltlake koker du opp 3 dl eddik, tilsetter sukker og rører til det er oppløst.
Fyll så et norgesglass (husk å koke glasset før bruk slik at det er helt rent) med grønnsaker, la det være igjen ca. 1 cm til kanten av glasset.
Tilsett krydder og lake før du lukker lokket. La det stå kjølig i minst tre dager før bruk.
AGURKMIX: Denne relishen av agurk, paprika og løk passer utmerket til pølse eller hamburger.
Foto: Merethe HommelsgårdOppskrift
Wurst Edvard Gran
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (86 stemmer)