Tacolefse med krydrede kyllingbiter
Tacolefse med krydrede kyllingbiter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Tacolefse med krydrede kyllingbiter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Tacolefse med krydrede kyllingbiter

Tacolefse fylt med sterke smaker som hvitløk, chili og deilig tomat Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (1 stemmer)
Tacolefse med krydrede kyllingbiter

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Varm opp lefsa i en stekepanne. Smør resten av sausen på lefsa og legg på kyllingen.

  2. Sett på grillelementet i ovnen. Kjør sammen tomat, hvitløk og chili med en stavmikser. Ha i litt olje, salt og pepper.

  3. Del kyllingen i biter og vend bitene i sausen. Legg dem i en ildfast form og stek dem høyt i ovnen. De skal få god farge og bli gjennomstekte. Vend en gang, så de ikke brenner seg.

Tacolefse fylt med sterke smaker som hvitløk, chili og deilig tomat Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN