nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Tomatpanne med salvie
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Tomatpanne med salvie
TOMATPANNE MED SALVIE: Med denne saftige og gode tomatpanna trenger du ikke poteter til grillmaten.
Foto: Mette MøllerDenne saftige og gode tomatpanna kan serveres som en deilig vegetarrett, eller som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
Tomat(Norske, forskjellige typer)
Smør(til steking)
Nøytral matolje(til steking)
1bunt
Salvie(frisk)
1pakke(r)
Hvitmuggost(f.eks. Fjellgeitost fra Vågå)
SLIK GJØR DU
Del bifftomatene i to, og legg dem i ei stekepanne med snittsiden opp. Ha litt smør og olje i panna, legg de små tomatene hele oppi og strø over litt salt.
Sett panna over grillrista eller bålet, gjerne litt på siden slik at varmen ikke blir for sterk. La tomatene stå og putre til de safter seg og er bløte og fine.
Ha på rikelig med salvie og biter av ost rett før servering.
TOMATPANNE MED SALVIE: Med denne saftige og gode tomatpanna trenger du ikke poteter til grillmaten.
Foto: Mette Møller