nivå
Lett
totalt
10min
Tzatziki med szechuanpepper
nivå
Lett
totalt
10min
Tzatziki med szechuanpepper
En god tzatziki hører med til en skikkelig kebab. Her bruker Karla szechuanpepper for å få ekstra spennende kryddersmak.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Agurk(skrelt)
3dl
Yoghurt(tykk, f. eks gresk )
1fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5ts
1ts
1ts
Sichuanpepper (Szechuanpepper)(ristet og finmalt)
SLIK GJØR DU
Riv agurken på et grovt rivjern. Bland så sammen alle ingrediensene, og smak til med salt.
Har du ikke tykk yoghurt, kan du lage det ved å henge yoghurt naturell til den blir tykk i et kaffefilter.
Pynt gjerne tsatsikien med noen hele korn szechuanpepper og eventuelt tynne strimler agurk.