Vietnamesisk vårsuppe
Vietnamesisk vårsuppe
FULL AV SMAK: Vietnamesisk vårsuppe er lett og lage, men skuffer ikke på smak!
Foto: Matprat / Studio Dreyer-HensleyOppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær rødløk i tynne strimler, finsnitt vårløken og skjær gulroten i tynne staver (julienne).
TIPS: Synes du det er vanskelig å kutte gulrøttene, kan du eventuelt bruke en potetskreller eller ostehøvel.Finhakk chili og peanøtter, og hakk opp thaibasilikum og koriander.
Fordel grønnsakene lagvis i suppeskåler og strø over hakkete peanøtter, basilikum og koriander.
Spar chilien til senere.Kok risnudlene etter anvisning på pakken.
Kok opp kraften, ha i chili, og kok i fem minutter.
Legg i kokte nudler og kjøttskivene i bollene og hell over den varme suppen.
Tips: Fikk du ikke til å skjære så tynne skiver som du ville, eller ønsker du helt gjennomtrukket kjøtt, kan du legge det i kraften rett før du skal helle den over suppeskålene.Tips: Kjøttet er enklere å skjære i tynne skiver om du legger det i fryseren et par timer før du skal kutte det opp.
FULL AV SMAK: Vietnamesisk vårsuppe er lett og lage, men skuffer ikke på smak!
Foto: Matprat / Studio Dreyer-Hensley