Konvolutt med torsk, urter og spekeskinke
Konvolutt med torsk, urter og spekeskinke
DEILIG: Konvolutt med torsk, urter og spekeskinke er dessuten enkelt å lage.
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Legg fisken i isvann i noen minutter. Det gjør den fastere i fisken. Del fennikelen i fire. Kok i fem minutter i lettsaltet vann. La renne godt av deg.
Sett pakken i kjøleskapet til du skal tilberede den.
Forvarm ovnen til 200 grader. Bak pakken i ovnen i 12-15 minutter. Server med resten av spekeskinken. Åpne pakken ved bordet.
Tørk fisken og del den i passelige biter – 2 eller fire. Legg fisken midt på et stort ark bakepapir. Krydre med salt og pepper. Høvle over smør med en ostehøvel. Riv over litt appelsinskall og litt sitronskall, ikke mer enn en halv teskje av hver. Bruk det fineste hakket på rivjernet. Dryss over sitrontimian.
Legg fennikelbåtene og olivene på kanten. Press over et par teskjeer appelsin- og sitronsaft. Legg en skivet spekeskinke oppå. Brett sammen bakepapiret.
DEILIG: Konvolutt med torsk, urter og spekeskinke er dessuten enkelt å lage.
Foto: Mette Randem