nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t
Bakt potet med salami og urtekrem
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t
Bakt potet med salami og urtekrem
Bakt potet tar litt tid å lage, men det er det verdt!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skrubb poteter og legg dem i en ildfast form. Skjær et kryss i toppen av potetene. Bak dem ved 225° i ca. 1 time til de kjennes helt myke. Kjenn med en tynn pinne. Baketiden varierer ettersom hvor store potetene er. Trykk innmaten opp med fingrene. Legg en smørklatt i og mos den ned med en gaffel.
Del tomater i to og skyll salat. Bland crème fraîche med basilikumpesto, og smak til med salt og pepper. Rør i agurkterninger og salami. Legg salat på hver potet og legg fyllet i.
Topp med tomater og høvle over parmesan. Pynt med basilikumblader.