Biff med tartarsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Biff med tartarsaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Biff med tartarsaus

Stek magert oksekjøtt gnidd inn med rosmarin, chiliflak, salt og pepper. Server med blandet salat og hjemmelaget tartarsaus. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Til det magre oksekjøttet smaker det ekstra godt med en fet og frisk saus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Servering

1pose(r)
Salat(gjerne blandet)

Tartarsaus

1stk
Sylteagurk(liten)
1ss
Rosmarin(hakket)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
4skiver
Ytrefilet av storfe(ca. 150 g. )
1ss
Rosmarin(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Legg kjøttet på en skjærefjøl. Gni inn kjøttet med rosmarin, chiliflak, salt og pepper, og legg det på en bakepapirkledd stekeplate. Helstek biffene i ca. 15 minutter.

  2. Finhakk agurk og rosmarin til tartarsausen. Bland det sammen med majones, rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.

  3. Fordel salatblandingen på tallerkener, legg kjøttet i skiver oppå sammen med tartarsausen.

Stek magert oksekjøtt gnidd inn med rosmarin, chiliflak, salt og pepper. Server med blandet salat og hjemmelaget tartarsaus. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN