nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Biff med tartarsaus
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Biff med tartarsaus
Til det magre oksekjøttet smaker det ekstra godt med en fet og frisk saus.
DETTE TRENGER DU
PERSONERServering
1pose(r)
Salat(gjerne blandet)
Tartarsaus
1stk
Sylteagurk(liten)
1ss
Rosmarin(hakket)
1dl
2ss
1ss
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Legg kjøttet på en skjærefjøl. Gni inn kjøttet med rosmarin, chiliflak, salt og pepper, og legg det på en bakepapirkledd stekeplate. Helstek biffene i ca. 15 minutter.
Finhakk agurk og rosmarin til tartarsausen. Bland det sammen med majones, rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.
Fordel salatblandingen på tallerkener, legg kjøttet i skiver oppå sammen med tartarsausen.