nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t
Buns
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t
Buns
Hjemmelagde dumplings med lammekjøtt
SLIK GJØR DU
Legg dem på biter av bakepapir. Bruk dampkjele, og legg dem i den øvre biten. La dem etterheve i omtrent ti minutter og damp dem i 20 minutter. La dem hvile i fem minutter og server straks - gjerne med litt pesto.
Ha vann, sukker og gjær i en bolle. Når det danner seg små bobler, ha i melet. Kna til en deig og la det heve til dobbel størrelse.
Finhakk lammekjøttet (og bland eventuelt med kjøttdeig). Kna alle ingrediensene godt i en bolle.
Lag små, flate rundinger av deigen, som er litt større enn en håndflate. La rundingene være tynne ytterst, og tykkere innerst. Ha en spiseskje av kjøttblandingen midt i deigen og knip igjen deigen rudt hele.