
nivå
Lett
totalt
20min
Carpaccio med chili- og appelsindressing
nivå
Lett
totalt
20min
Carpaccio med chili- og appelsindressing
Carpaccioen får et ekstra piff med gojibær, pinjenøtter og en frisk chili- og appelsindressing.
DETTE TRENGER DU
PERSONER200g
Indrefilet av storfe(okse, tynt skåret)
0.25stk
0.5stk
2ss
0.5ts
1ss
Balsamicoeddik(hvit)
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Pinjekjerner(ristede)
2ss
50g
Parmesan(høvlet)
1bunt
SLIK GJØR DU
Fordel kjøttet på fire tallerkener. Vask og tørk appelsinen og riv skallet av 1/4 appelsin. Bland den med saften av 1/2 appelsin, olivenolje, chilipasta og balsamico. Smak til med salt og pepper.
Legg gojibærene i dressingen og hell den over kjøttet. Dryss over pinjekjerner, parmesanflak og salat. Server gjerne små knekkebrød til.