Chimichurri Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Chimichurri

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Chimichurri

CHIMICHURRI: Dette er en smaksbombe av en saus som passer til perfekt til både kjøtt og fisk.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (44 stemmer)
Dette er en smaksbombe av en saus som passer til perfekt til både kjøtt og fisk. Den er kjapp å lage, og full av sunne ingredienser. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4fedd
Hvitløk(finhakket)
1stk
Sjalottløk(finhakket)
1ts
Rød chili(finhakket)
3ss
Bladpersille(finhakket)
2ss
Koriander(finhakket)
1ss
Oregano(finhakket)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk hvitløk, sjalottløk, rød chili, persille, koriander og oregano. 

  2. Bland alt godt sammen i en bolle, og smak til med salt og pepper. 

CHIMICHURRI: Dette er en smaksbombe av en saus som passer til perfekt til både kjøtt og fisk.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (44 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN