nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Chimichurri
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Chimichurri
CHIMICHURRI: Dette er en smaksbombe av en saus som passer til perfekt til både kjøtt og fisk.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (44 stemmer)
Dette er en smaksbombe av en saus som passer til perfekt til både kjøtt og fisk. Den er kjapp å lage, og full av sunne ingredienser.
DETTE TRENGER DU
PERSONER3ss
4fedd
Hvitløk(finhakket)
1stk
Sjalottløk(finhakket)
1ts
Rød chili(finhakket)
3ss
Bladpersille(finhakket)
2ss
Koriander(finhakket)
1ss
Oregano(finhakket)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
SLIK GJØR DU
Finhakk hvitløk, sjalottløk, rød chili, persille, koriander og oregano.
Bland alt godt sammen i en bolle, og smak til med salt og pepper.
CHIMICHURRI: Dette er en smaksbombe av en saus som passer til perfekt til både kjøtt og fisk.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (44 stemmer)