Cookies med tyttebær
Cookies med tyttebær
DEILIG: Disse deilige kakene er enkle å lage
Foto: Mette MøllerDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk smør og sukker 10-12 minutter på full guffe til sukkeret er oppløst i smøret.
Kjør så videre med eggene oppi, og ha så i vaniljefrø, natron og hvetemel.
Hakk opp valnøtter og sjokolade i litt grove biter, og vend inn i deigen. La deigen hvile et par timer så den får satt seg.
Rull så ut deigen til en pølse og skjær opp i passe emner. Rull emnene til kuler i hånda, og klem ned etterpå.
Stek på 170 grader i 10-12 minutter. Etter 3-4 minutters steking må du ta opp døra og ta ut brettet, og strø ferske tyttebær oppå. Slik setter bærene seg fint fast i deigen, det blir bare klin hvis du gjør det på forhånd. Stek videre til kakene begynner å bli gylne og bærene safter seg.
La kakene først hvile på stekebrettet slik at de får satt seg litt, og legg dem så over på rist.
DEILIG: Disse deilige kakene er enkle å lage
Foto: Mette Møller