nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Crème Ninon
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Crème Ninon
Crème Ninon. Ertesuppe med champagne. Vår Staudes forrett i 4-stjerners middag, TVNorge.
Foto: TVNorgeErtesuppe med champagne, servert av Vår Staude i 4-stjerners middag, TVNorge.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1l
Kraft(Vår Staude anbefaler å bruke hjemmelaget hønsekraft)
300g
Grønne erter(Helst friske, men frosne går fint)
4ss
4ts
1ts
Salt(Smak til.)
0.5ts
Svart pepper(Smak til.)
2.5dl
0.25flaske
Musserende vin(Champagne!)
SLIK GJØR DU
Ha ertene i en blender med halvparten av kraften. Kjør til jevn blanding. Når det nærmer seg servering helles blandingen over i en gryte med resten av kraften. Blander du suppen sammen lang tid i forveien, kan den miste fargen.
Varm suppen opp til kokepunktet og smak til med sitronsaft, sherry, salt og pepper.
Rør lettvispet krem inn i suppen ved servering. Avslutt med en skvett champagne i suppen.
Crème Ninon. Ertesuppe med champagne. Vår Staudes forrett i 4-stjerners middag, TVNorge.
Foto: TVNorge