Fiskesuppe med appelsin ­­­og­ ­stjerneanis Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Fiskesuppe med appelsin ­­­og­ ­stjerneanis

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Fiskesuppe med appelsin ­­­og­ ­stjerneanis

Fiskesuppe med deilige smakskombinasjoner - appelsin og stjerneanis gir en overraskende god smak. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er en skikkelig spennende fiskesuppe med lekker fisk og overraskende smak av stjerneanis og appelsin.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Torsk(filet, evt. laks )
2ss
Hvetemel(evt. 2 ts. maisenna)
8dl
4ss
Fiskekraft(konsentrert fiskefond)
1stk
Appelsin(revet skall)

SLIK GJØR DU

  1. Strimle purren grovt og skjær fisken i biter.

  2. Visp sammen mel og vann i en kjele. Kok opp under omrøring. Tilsett fiskefond, fløte, stjerneanis, sambal oelek og appelsinskall. Legg i fisk og purre. La suppen trekke 3–5 minutter. Smak suppen til.

  3. Server suppen med godt brød, og pynt den med revet appelsinskall.

Fiskesuppe med deilige smakskombinasjoner - appelsin og stjerneanis gir en overraskende god smak. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN