nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Fiskesuppe med safran
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Fiskesuppe med safran
LYSER OPP: Fiskesuppe med safran er en oppkvikker i vintermørket.
Foto: Mette MøllerSafran gir både nydelig farge og god smak til denne fyldige fiskesuppa. Laks smaker ekstra godt med safran, men du kan også bruke hvit fisk.
DETTE TRENGER DU
PERSONER5stk
Sjalottløk(hakket)
0.5g
Safran(en klype)
0.5l
0.5l
Nøytral matolje(til steking)
2stk
Laks(fileter kuttet i terninger)
1ss
Gressløk(finhakket)
SLIK GJØR DU
Knus safranen sammen med løken i en kjele, og fres den opp i litt olje.
Ha i fiskekraft og fløte, og kok til det tykner.
Legg i laks i terninger og varm fisken på svak varme. Smak til med salt og pepper hvis nødvendig, og strø finhakket gressløk over før servering.
LYSER OPP: Fiskesuppe med safran er en oppkvikker i vintermørket.
Foto: Mette Møller