nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Grillet liveche-kylling med grønnsaker
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Grillet liveche-kylling med grønnsaker
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (4 stemmer)
Når det gjelder kylling, foretrekker Brimi kyllinglår framfor bryst. Det er mye mer smak i låret, og velger du en stor og saftig Liveche-kylling, så holder det å smaksette med litt salt og pepper.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2stk
1ss
1klype(r)
1klype(r)
2stk
1stk
1stk
SLIK GJØR DU
Gni kyllinglårene inn med olje, salt og pepper, og legg dem på grillen. Snu ofte, så de ikke brenner seg. Grill til lårene er gjennomstekt. Det sjekker du ved å stikke en tynn kniv inn mot beinet og se om det kommer ut blank saft. Da er lårene ferdiggrillet.
Ha litt olje i ei stekepanne, grovhakk grønnsakene og surr dem i panna til de er møre.
Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene, og la dem trekke med et par minutter før servering. Gressløk og timian smaker godt til.
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (4 stemmer)