nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Grillet ørret med pepperrotrømme
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Grillet ørret med pepperrotrømme
Med deilig sommervær er det perfekt å starte grillsesongen i pinsen. Charlotte fristes av litt lettere mat i varmen, og velger å servere gjestene grillet ørret. Den gode pepperrotrømmen smaker nydelig til all slags fisk.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Ørret(filet med skinn)
1boks(er)
Seterrømme(Rørosrømme)
2ss
Pepperrot(revet)
0.5stk
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Skjell skinnsiden av fisken og skyll den under kaldt vann. Tørk godt.
Legg fisken med skinnsiden ned på grillen. Bruk middels varme og pass på at skinnet ikke svir seg. La fisken steke til skinnet er sprøtt og har fått god farge. Snu fisken, og stek noen få minutter på kjøttsiden.
Bland rømme og pepperrot, og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper. La dressingen stå litt før servering. Server ørreten med dressingen og grønne salatblader.