Hjertesalat med nypoteter og gravlaks Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Hjertesalat med nypoteter og gravlaks

nivå
Lett
totalt
20min

Hjertesalat med nypoteter og gravlaks

Server den på et fat eller en tallerken, eller bruk et syltetøyglass. Salat på glass er fint å ta med på piknik eller lunsj på jobben. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Server salaten på et fat eller en tallerken, eller bruk et syltetøyglass! Salat på glass er fint å ta med på piknik eller lunsj på jobben. Eller gi et glass salat til noen som trenger en liten overraskelse. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
4stk
Nypotet(kokte)
8skiver
0.5boks(er)
1ss
Pepperrot(revet)
3ss
Gressløk(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Legg revet hjertesalat, poteter i skiver og gravlaks lagvis. Det er også godt å bytte ut gravlaksen med røkelaks. 

  2. Bland sammen rømme, pepperrot og gressløk til en dressing, og smak til med salt, pepper, sitronsaft og litt sukker. 

  3. Hell dressingen over salaten. Her kan du også bruke en vinaigrette basert på olje og sitronsaft i stedet for rømmedressingen.

Server den på et fat eller en tallerken, eller bruk et syltetøyglass. Salat på glass er fint å ta med på piknik eller lunsj på jobben. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN