nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
25min
Honning og soyaglasert ribbe med grønn hummus
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
25min
Honning og soyaglasert ribbe med grønn hummus
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del ribben opp i små munnfuller og legg dem i en ildfast form.
Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Varm det opp i en kjele til det koker. Pensle sausen over ribbebitene og sett dem i ovn på 225º i ca. 5 minutter.
Kok opp ertene i ca. 3 minutter i lett saltet vann og avkjøl.
Ha ertene, kesam, hvitløk og mynte i en food prosessor og kjør det til en glatt røre.
Riv skallet av lime og press ut saften. Ha det i røren, sammen med olje og kjør det i maskinen noen sekunder til. Smak til med salt, pepper og sukker.
Server hummusen som dipp til ribben.