nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t
Husets skalldyrpai
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t
Husets skalldyrpai
Husets skalldyrpai er en fristende overraskelse.Vi har brukt hermetiske blåskjell, men du kan også bruke reker eller en blanding av reker og blåskjell.
Bruk ferdig paideig eller lag din egen; Grunnoppskrift til paideig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rull paibunnen ut, dekk paiformen og prikk med gaffel.
Skjær løken i tynne båter og kok opp bønnene, som avkjøles. Stek løk og bønner i smør. Bland grønnsakene med blåskjellene og legg det i paiskallet.
Visp egg og melk og finhakket dill. Ha i salt og pepper.
Hell eggblandingen over det øvrige i paiskallet. Stek på nederste rille ved 200° i cirka 40 min. til den har stivnet.