Innbakt sopp
Innbakt sopp
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Skjær sopp i terninger. Finhakk hvitløk og sjalottløk. Snitt grønnkål og grovhakk mandler.
Varm opp litt olje til medium/høy varme i en stekepanne. Ha i soppen og stek til den begynner å «svette». Tilsett hvitløk, sjalottløk, grønnkål og mandler og stek i 3–4 minutter til. Hell på fløte og smak til med salt og pepper.
Kjevle ut butterdeigplatene til sirkler eller kvadrater. Legg noen gode spiseskjeer av sopprøren i midten av hver plate og brett sammen. Fordel pakkene utover stekebrettet med brettekantene ned.
Serveres varme. Smaker godt med stekte poteter, salat eller dampa grønnsaker.
Pensle med litt olje og stek i cirka 15 minutter.
Butterdeigen skal være gyllen og ganske «puffy».