nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Italiensk gryte med svinefilet
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Italiensk gryte med svinefilet
Smakfull, rask italiensk gryte. Server med potetmos eller stekte potetbåter og en salat.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1klype(r)
Havsalt(velg ønsket mengde)
1klype(r)
3ss
Hvetemel(evt. glutenfri)
2ss
Smør(til steking)
1dl
3dl
Kyllingkraft (hønsebuljong)(vann + terning)
3ss
2ss
Kapers(hakket)
0.5dl
Bladpersille(hakket)
SLIK GJØR DU
Skjær kjøttet fritt for sener og fett. Del kjøtt i skiver og tørk det godt. Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend kjøttet i melblandingen og stek det i smør noen minutter på hver side. Ta det opp og hold det varmt.
Hell vin i pannen, la det koke til ca. halvparten er igjen. Hell i buljong, kok til sausen blir litt fyldig (ca. 5 minutter).
Legg i kjøttet. Tilsett sitronsaft og kapers og varm dette i noen minutter.
Smak til med salt og pepper. Pynt med persilledryss.