Italiensk kjøttsuppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
50min

Italiensk kjøttsuppe

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
50min

Italiensk kjøttsuppe

Italiensk kjøttsuppe med storfekjøtt, løk, hvitløk, squash og pesto. Varmende høstrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (40 stemmer)
En varmende kjøttsuppe med fyldig smak. Du kan gjerne tilsette mer grønnsaker etter ønske, f.eks. gulrøtter og selleri.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Mørbrad storfe(evt. flatbiff)
2stk
Løk(finhakket)
0.5ts
1klype(r)
1l
Kjøttbuljong(vann + terning)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttet i små biter. Rensk og hakk løk og hvitløk. Skjær squash i biter.

  2. Stek kjøtt i smør i en gryte. Rør i tomatpuré, salt og pepper. Hell på buljong og la det koke i cirka 30 minutter. Tilsett squash og la det koke cirka 5 minutter til.

  3. Rør i 2 dl crème fraîche og pesto og la det koke opp. Topp med crème fraîche, basilikum og ost ved servering.

Italiensk kjøttsuppe med storfekjøtt, løk, hvitløk, squash og pesto. Varmende høstrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (40 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN