Januarpasta  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Januarpasta

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Januarpasta

Få i deg litt ekstra fiber i januar. Fullkornpasta med svin, frisk sopp, løk og hvitløk. Server med sitronsaft, hakkede urter og ruccola. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Bruk gjerne fullkornpasta når du skal velge pastatype. Da får du i deg ekstra fiber.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Svinekjøtt(i strimler)
500g
Pasta(fullkorn)
2ss
Smør(eller rapsolje)
200g
Østersopp(evt. champignon eller annen frisk sopp)
1fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5stk
Sitron(saften)
1bunt
Rucculasalat(grovhakket)
1bunt
Bladpersille(grovhakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Stek strimlet kjøtt i smør eller olje. Stek raskt slik at kjøttet blir gyllent og ved god varme. Sett det til side.

  3. Stek oppdelt sopp raskt i stekepanne sammen med løk og hvitløk.

  4. Tilsett de stekte kjøttstrimlene og la det hele bli gjennomvarmt. Press over sitronsaft.

  5. Bland pasta, kyllingkjøtt og hakkede urter eller rucola.

  6. Smak til med salt og pepper. Server med grovt brød.

Få i deg litt ekstra fiber i januar. Fullkornpasta med svin, frisk sopp, løk og hvitløk. Server med sitronsaft, hakkede urter og ruccola. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN