nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Jordbær med spekeskinke og pepperrotkrem
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Jordbær med spekeskinke og pepperrotkrem
SOMMER: Deilig original vri på jordbærene og spekeskinka.
Foto: Mette MøllerEn litt uvanlig kombinasjon du kan komme til å bli veldig glad i. Server gjerne som fingermat mens gjestene venter på hovedretten. Her har du både noe salt, noe litt søtt og noe fett, alt sammen passer fint til sjampanje. Noen munnfuller spekeskinke med jordbær og pepperrotkrem skjerper smakssansene.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1beger
Jordbær(modne bær)
20skiver
SLIK GJØR DU
Bland rømme med pepperrot og smak til med litt salt, pepper og sukker.
Lag små kremmerhus av skinken, dypp jordbærene i rømmen og putt dem inn i kremmerhuset.
SOMMER: Deilig original vri på jordbærene og spekeskinka.
Foto: Mette Møller