nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min
Karrisalat
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min
Karrisalat
TIL SALATEN: Karri og safran surres til karrisalaten.
Foto: Mette MøllerEn deilig, dansk klassiker som er enkel å lage, og som smaker fantastisk sammen med sild og rugbrød.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2ts
5stk
Safran(tråder)
1stk
Eple(syrlig, i små terninger)
0.5stk
Løk (kepaløk)(i små terninger)
2dl
1ss
1ts
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
SLIK GJØR DU
Fres karri og safran i oljen på medium varme i 2-3 minutter, mens du rører i gryten. Avkjøl.
Bland så alle ingrediensene sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
TIL SALATEN: Karri og safran surres til karrisalaten.
Foto: Mette Møller