Karrisalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Karrisalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Karrisalat

TIL SALATEN: Karri og safran surres til karrisalaten.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (23 stemmer)
En deilig, dansk klassiker som er enkel å lage, og som smaker fantastisk sammen med sild og rugbrød.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
Safran(tråder)
1stk
Eple(syrlig, i små terninger)
0.5stk
Løk (kepaløk)(i små terninger)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Fres karri og safran i oljen på medium varme i 2-3 minutter, mens du rører i gryten.  Avkjøl.

  2. Bland så alle ingrediensene sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

TIL SALATEN: Karri og safran surres til karrisalaten.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (23 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN