Kyllinggryte med karri
Kyllinggryte med karri
GOD SMAK I EN FEI: Eksotisk kyllinggryte som ikke tar hele dagen.
Foto: Opplysningskontoret for MeieriprodukterInneholder
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær kjøttet i strimler eller terninger. Ha det i en plastpose med olje og halve karrimengden og gni på posen slik at innholdet fordeler seg.
Stek kjøttet raskt i smeltet smør til det blir gyllent. Sett kjøttet til side.
Ha løk, smør og resten av karrien i gryten ved middels varme og stek under omrøring til løken er blitt myk. Tilsett vann, melk og buljongterningene. Kok opp.
Skrell eple og rens paprikaen, og kutt dette i terninger. Ha kjøtt, eple og paprika i gryten og kok opp.
Lag en jevning med kaldt vann og maisennamel og rør det inn i gryten under omrøring. La det småkoke i ca 5 minutter og rør inn crème fraîche rett før servering.
Serveres med ris og sukkererter eller andre grønnsaker.
GOD SMAK I EN FEI: Eksotisk kyllinggryte som ikke tar hele dagen.
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter