nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t
Kjøttdeig- og aubergineform
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t
Kjøttdeig- og aubergineform
I stedet for auberginer kan du bruke squash. Server en fargerik salat til.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2stk
3ss
400g
3stk
Hvitløk(båter)
1stk
Løk(finhakket)
1pakke(r)
Tomat(hakkede)
1ts
1dl
2dl
Jarlsberg (Ost)(revet)
SLIK GJØR DU
Skjær auberginer i tynne skiver på langs. Stek dem på begge sider i olje.
Stek kjøttdeig sammen med hvitløk og løk i smør. Tilsett knuste tomater og eddik. Smak til med timian, sukker, salt og pepper. La sausen koke i noen minutter.
Legg auberginer og kjøttdeigsaus lagvis i en ildfast form, og avslutt med saus. Dryss på revet ost.
Stek formen på nederste rille i ovnen ved 200 º i 20–25 minutter.
Server formen med salat.