nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Krabberøre på toast
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Krabberøre på toast
KRABBERØRE PÅ TOAST: Et friskt og deilig lunsjsmørbrød som både smaker godt og er fristende for øyet.
Foto: Mette MøllerMed tynnskårne og syrlige eplebåter på toppen er dette et friskt og deilig lunsjsmørbrød som både smaker godt og er fristende for øyet.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Krabbe (Taskekrabbe)(kjøttet)
1stk
Eple(i terninger)
1stk
Vårløk(hakket)
0.5stk
Rød chili(finhakket)
3ss
Majones(gjerne hjemmelaget)
Sitronsaft(smak til)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
SLIK GJØR DU
Bland renset krabbekjøtt fra hus og klør med epleterninger, hakket vårløk, finhakket chili, koriander og majones. Lag gjerne hjemmelaget majones, da smaker røra ekstra godt!
Smak til med litt sitronsaft, salt og svart pepper. Serveres på ristet eller grillet brød.
KRABBERØRE PÅ TOAST: Et friskt og deilig lunsjsmørbrød som både smaker godt og er fristende for øyet.
Foto: Mette Møller