Kyllingfilet med lun helkornsalat Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 15min

Kyllingfilet med lun helkornsalat

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 15min

Kyllingfilet med lun helkornsalat

Kyllingfilet med helkornsalat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)
Det tar litt tid å forberede ­speltkornene, men de er gode å tygge på og gir god metthet.    

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på hver side til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper.

    Kok opp 1 liter vann med ­buljongterningen og kok spelten i ca. 45 minutter til den er mør. (Legg gjerne spelten i vann 4–5 timer. Hell av bløtevannet. Da kan koketiden reduseres). Sil spelten og hell den tilbake i kjelen.

    Bland strimlet radicchio rosso og vårløk inn i spelten sammen med sitronsaft og olivenolje.

    Stek alt til salaten akkurat ­faller sammen. Smak til med salt og pepper.

    Server kyllingen sammen med salaten.

Kyllingfilet med helkornsalat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN