Kyllingrullade med bacon, urter og rabarbrachutney Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kyllingrullade med bacon, urter og rabarbrachutney

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kyllingrullade med bacon, urter og rabarbrachutney

Kylling fylt med ost, urter og trøfler, snurret med bacon er en helt fantastisk grillmiddag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.6 (3 stemmer)
Her har vi laget kyllingen ekstra eksklusiv og fylt den med finhakkede trøfler, som du kan kjøpe ferdig på glass. Trøflene kan selvfølgelig sløyfes.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5ts
Trøffel(hakket, kan sløyfes)
6ss
Estragon(og andre urter, finhakket)
6skiver
Hvitost (Gulost)(røkt, eller en eske kremost)
1klype(r)
1klype(r)
6skiver

Rabarbrachutney

0.5dl
1dl
1ts
Ingefær(malt)
0.5ts
Nellik(malt)

SLIK GJØR DU

  1. Lag et snitt i kyllingfiletene og fyll dem med trøffel, urter og ost.

  2. Dryss over salt og kvernet pepper. Rull en skive bacon rundt og legg på grillen. Grill i cirka 15 minutter og snu ofte.

  3. Serveres med asparges, grillet sitron og rabarbrachutney.

  4. Skyll rabarbraen og skrell eventuelt grove stilker. Skjær i biter.

  5. Skrell løken og skjær den i skiver. Bland rabarbra, løk, eddik, vann og rosiner i en gryte. Kok opp under lokk i cirka 10 minutter. Rør inn sukker og krydder.

  6. Kok chutneyen uten lokk på middels varme til den tykner, cirka 30 minutter. Hell chutneyen i glass og sett på lokk. Avkjøl.

Kylling fylt med ost, urter og trøfler, snurret med bacon er en helt fantastisk grillmiddag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN