nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min
Kyllingwok med grønnsaker
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min
Kyllingwok med grønnsaker
At kyllingwok er populært er ikke rart! Rettene er lette å lage og kan varieres med mange typer grønnsaker. Ferdige woksauser er glimrende å bruke, så blir det enkelt å lage en god wok.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
Kyllingfilet(i strimler)
3ss
1stk
3stk
0.5stk
1pakke(r)
1pose(r)
1pose(r)
Soyasaus(woksaus|\)
0.5ts
0.25ts
200g
SLIK GJØR DU
Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt grønnsaker opp i biter.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm olje i en wokpanne eller stor stekepanne med høye kanter.
Stek kyllingstrimlene i 2 ss olje ved høy temperatur, gjerne i små porsjoner. Sett til side.
Varm opp 1 ss olje, og stek grønnsakene raskt under omrøring. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til slutt. Tilsett kyllingen.
Ha i woksausen, bland forsiktig om og varm opp. Smak til med salt og pepper.
Server woken nylaget og med kokt ris.