nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Lam i dillsaus
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Lam i dillsaus
Dette er en variant av lammefrikassé der sausen har en deilig og frisk smak av sitron og dill. Høstens norske grønnsaker er perfekt følge til det kokte lammet.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp vann og legg i kjøttstykkene. Kok opp på nytt og skum godt. Tilsett salt og la kjøttet trekke i ca. 45 minutter.
Grønnsakene deles i biter og kokes med kjøttet de siste 10 minuttene.
Lag sausen. Mål opp kraften. Rør i jevning til en glatt saus. Tilsett sitron og sukker. Smak til med salt, pepper, finhakket dill og sitron.
Legg kjøtt og grønnsaker i en serveringsbolle og hell sausen over.