Lasagne med kyllingkjøttdeig
Lasagne med kyllingkjøttdeig
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Stek kyllingkjøttdeig i varm stekepanne til den blir smuldrete.
Finhakk løk og stek den i litt olje til den blir blank. Hell over hermetiske tomater og vann. Smuldre buljongen over sausen og rør den inn.
Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen og kok opp. Smak til med oregano, salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel til ostesausen. Spe med melk og rør godt etter hvert, for å få en klumpfri saus. Smak til sausen med ost, salt og pepper.
Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en smurt, ildfast form. Dryss over revet ost til slutt.
Stek formen på nederst rille i stekeovnen ved 200° i 35-40 minutter eller til pastaplatene er møre, kjenn etter med en kniv.
Server kyllinglasagne med fargerik salat og gjerne brød ved siden av.