Lasagne med kyllingkjøttdeig Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Lasagne med kyllingkjøttdeig

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Lasagne med kyllingkjøttdeig

Foto: opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (16 stemmer)
Lasagne er smakfullt og enkelt. Server med salat og eventuelt brød.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1dl
1ts
Oregano(tørket)
1ts
1stk
Salt(tilpass etter eget ønske)
1stk
Svart pepper(tilpass etter eget ønske)
3ss
Hvetemel(evt. 2 ss maizzenna)
8dl
6ss
Parmesan(revet.)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingkjøttdeig i varm stekepanne til den blir smuldrete.

  2. Finhakk løk og stek den i litt olje til den blir blank. Hell over hermetiske tomater og vann. Smuldre buljongen over sausen og rør den inn.

  3. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen og kok opp. Smak til med oregano, salt, pepper og eventuelt litt sukker.

  4. Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel til ostesausen. Spe med melk og rør godt etter hvert, for å få en klumpfri saus. Smak til sausen med ost, salt og pepper.

  5. Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en smurt, ildfast form. Dryss over revet ost til slutt.

  6. Stek formen på nederst rille i stekeovnen ved 200° i 35-40 minutter eller til pastaplatene er møre, kjenn etter med en kniv.

  7. Server kyllinglasagne med fargerik salat og gjerne brød ved siden av.

Foto: opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.7 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN