Lavkarbobrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 10min
totalt
1t 30min

Lavkarbobrød

nivå
Lett
aktiv
1t 10min
totalt
1t 30min

Lavkarbobrød

Sunt og mettende lavkarbobrød. Spis med deilig pålegg til frokost eller lunsj. Passer også godt som tilbehør til suppe, salat eller gryte. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (253 stemmer)
Godt og drøyt brød som metter lenge. Oppbevar i plast i kjøleskapet. Brødet blir glutenfritt hvis du bruker ren havre når du baker. Oppskriften er til et brød.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Cottage cheese og egg blandes godt sammen ved å bruke en stavmikser eller food processor. Rør resten av ingrediensene inn med skje. Blir konsistensen for løs, tilsetter du flere solsikkekjerner.

  2. Hell røren i en brødform kledd med bakepapir. Pensle overflaten med vann.

  3. Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 210° i 70–80 minutter.

  4. Brødet kan oppbevares i kjøleskap og holder seg godt i en uke. Smaker herlig nyristet.

Sunt og mettende lavkarbobrød. Spis med deilig pålegg til frokost eller lunsj. Passer også godt som tilbehør til suppe, salat eller gryte. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (253 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN