nivå
Lett
totalt
24t
Marinert Edamer
nivå
Lett
totalt
24t
Marinert Edamer
Et glass med marinert ost tar seg lekkert ut på buffébordet. Lag denne oppskriften et par dager i forveien så smaken setter seg skikkelig godt.
DETTE TRENGER DU
PERSONERMarinade
3dl
1stk
Rød chili(finstrimlet, uten frø)
1ss
Hele pepperkorn(grønne)
1ss
Hele pepperkorn(røde)
1ss
Basilikum(finhakket)
1ss
Timian(hakket)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
SLIK GJØR DU
Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.
Skjær osten i sukkerbitstore terninger. Prikk terningene med gaffel slik at marinaden kan trekke inn lettere.
Bland ingrediensene til marinaden. Legg ost og paprika lagvis i et glass og hell marinaden over. Ha på lokk og la osten stå og trekke i marinaden et par døgn før servering.