Myk krydderkake i langpanne
Myk krydderkake i langpanne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min

Myk krydderkake i langpanne

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min

Myk krydderkake i langpanne

Saftig og god krydderkake i langpanne Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (40 stemmer)
Melisglasuren har smak av appelsin, som harmonerer godt med smaken av krydder.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
180g
4stk
0.5dl
Tyttebær(rørte)
75g
Hasselnøtter(ristede og hakket)

Glasur

100g
Smør(mykt)
150g
Kremost(naturell)
2.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.

  2. Bland sammen mel, bakepulver og krydder. Rør dette i deigen sammen med smøret, rømme, rørte tyttebær og nøtter.

  3. Fordel deigen ut i en bakepapirkledd langpanne 25 x 35 cm.

  4. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 200° i 20–25 minutter. Avkjøl kaken.

  5. Pisk sammen smør, kremost, melis, vaniljesukker og appelsin. La den stå i kjøleskapet for å stivne litt. Fordel glasuren på den avkjølte kaken, og skjær den i ruter.

  6. Pynt med tyttebær som blandes med litt sukker.

Saftig og god krydderkake i langpanne Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (40 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN