
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min
Myk krydderkake i langpanne
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min
Myk krydderkake i langpanne
Melisglasuren har smak av appelsin, som harmonerer godt med smaken av krydder.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smøret. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Bland sammen mel, bakepulver og krydder. Rør dette i deigen sammen med smøret, rømme, rørte tyttebær og nøtter.
Fordel deigen ut i en bakepapirkledd langpanne 25 x 35 cm.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 200° i 20–25 minutter. Avkjøl kaken.
Pisk sammen smør, kremost, melis, vaniljesukker og appelsin. La den stå i kjøleskapet for å stivne litt. Fordel glasuren på den avkjølte kaken, og skjær den i ruter.
Pynt med tyttebær som blandes med litt sukker.