nivå
Lett
totalt
1min
Nicolai Lundsgaards rødkål
nivå
Lett
totalt
1min
Nicolai Lundsgaards rødkål
Perfekt følge til julematen: Rødkål med honning og andefett etter oppskrift fra Nicolay Lundsgaard, kjøkkensjef ved Det Kongelige Hoff.
Foto: ShutterstockOppskrift
Nicolai Lundsgaard
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (75 stemmer)
Rødkål smaker godt hele året. Her er favorittoppskriften til Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef ved Det Kongelige Hoff.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del kålen i 4, og snitt kålen fint med mandolin eller skarp kniv. Ha kål, eddik, juice, vanilje og honning i en gryte. Kok opp, og la koke i 1 - 1 1/2 time.
Rett før kålen er ferdigkokt tilsettes andefettet. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Hakk mandlene og strø dem over kålen.
Perfekt følge til julematen: Rødkål med honning og andefett etter oppskrift fra Nicolay Lundsgaard, kjøkkensjef ved Det Kongelige Hoff.
Foto: ShutterstockOppskrift
Nicolai Lundsgaard
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (75 stemmer)