nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Nøtte- og frøpanert fisk med blomkålmos
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Nøtte- og frøpanert fisk med blomkålmos
PANERT: Hvit fisk panert i nøtter servert med mos av blomkål.
Foto: All Over PressFisk panert i hakkede nøtter med en myk og smaksrik mos av blomkål og brokkoli.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær blomkål og brokkoli i mindre biter. Kok møre i saltet vann i 15 min. Hell av vannet. Mos. Bland med fløte til du får en god konsistens. Smak til med salt og pepper.
Bland nøtter og frø. Visp egget med en gaffel. Paner fiskebitene først i egg og så i frø/nøtteblandingen.
Stek fisken i smør, 4 minutter på hver side. Salt og pepre fisken etter smak.
Server fisken med mos og salat.
PANERT: Hvit fisk panert i nøtter servert med mos av blomkål.
Foto: All Over Press