Pasta med krydret pølse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pasta med krydret pølse

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pasta med krydret pølse

Pastarett med spinat, pinjenøtter, crème fraîche og chorizopølse som er perfekt når tiden er knapp. En rett med mye smak for hele familien. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (22 stemmer)
Du kan bruke den typen pølse du ønsker, og gjerne middagspølser.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
250g
Spinat(frosen)
2stk
Pølse(med sterk smak, eks. chorizo)
3dl
Crème fraîche(lett 18%)
1dl
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Tin spinaten. Snitt purren og skjær pølsen i små biter.

  2. Rist pinjenøttene i tørr panne til de blir gylne. Ta dem ut og avkjøl.

  3. Stek purre og pølse i smør i panne. Rør i spinat, crème fraîche og vann. La alt koke i ca. 2 minutter. Smak til med salt.

  4. Hell vannet av pastaen og la den renne av. Bland det med spinatrøren.

  5. Server med pinjekjernene.

Pastarett med spinat, pinjenøtter, crème fraîche og chorizopølse som er perfekt når tiden er knapp. En rett med mye smak for hele familien. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (22 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN