nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Pasta med krydret pølse
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Pasta med krydret pølse
Du kan bruke den typen pølse du ønsker, og gjerne middagspølser.
DETTE TRENGER DU
PERSONER300g
250g
Spinat(frosen)
1stk
2stk
Pølse(med sterk smak, eks. chorizo)
0.5dl
1ss
3dl
Crème fraîche(lett 18%)
1dl
0.5ts
SLIK GJØR DU
Kok pastaen som anvist på pakken. Tin spinaten. Snitt purren og skjær pølsen i små biter.
Rist pinjenøttene i tørr panne til de blir gylne. Ta dem ut og avkjøl.
Stek purre og pølse i smør i panne. Rør i spinat, crème fraîche og vann. La alt koke i ca. 2 minutter. Smak til med salt.
Hell vannet av pastaen og la den renne av. Bland det med spinatrøren.
Server med pinjekjernene.