nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Pasta med pølse og varmrøkt laks
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Pasta med pølse og varmrøkt laks
Nyt denne lekre pastaretten, med spennende kombinasjon av varmrøkt laks, krepsehaler og krydret pølse.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2stk
Chorizo (chouriço)(eller annen krydret pølse)
200g
100g
1stk
2stk
1ss
Nøytral matolje(til steking)
3dl
Hvitvin(eller grønnsaksbuljong)
5dl
2dl
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Skjær pølsene i skiver. Del laksen i mindre biter, og la krepsehalene renne av. Skrell og skjær løk ringer. Skrell og skjær gulrøttene i skiver.
Varm opp en stekepanne med olje. Rør i pølsen og stek den sprø. Tilsett løken og gulrøttene, og la det steke med i noen minutter til.
Hell på vin og la det koke opp. Senk varmen, tilsett fløte og la det småkoke i 5–6 minutter.
Tilsett ertene, laksen og krepsehalene, og la det trekke i noen minutter slik at de blir varme.
Smak til med salt og pepper, og server blandingen direkte med nykokt pasta og parmesan.