Pasta med pølse og varmrøkt laks Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med pølse og varmrøkt laks

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med pølse og varmrøkt laks

Pølse, krepsehale og varmrøkt laks servert til nykokt pasta er en skikkelig helgemiddag! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)
Nyt denne lekre pastaretten, med spennende kombinasjon av varmrøkt laks, krepsehaler og krydret pølse.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Chorizo (chouriço)(eller annen krydret pølse)
1stk
2stk
1ss
Nøytral matolje(til steking)
3dl
Hvitvin(eller grønnsaksbuljong)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær pølsene i skiver. Del laksen i mindre biter, og la krepsehalene renne av. Skrell og skjær løk ringer. Skrell og skjær gulrøttene i skiver.

  2. Varm opp en stekepanne med olje. Rør i pølsen og stek den sprø. Tilsett løken og gulrøttene, og la det steke med i noen minutter til.

  3. Hell på vin og la det koke opp. Senk varmen, tilsett fløte og la det småkoke i 5–6 minutter.

  4. Tilsett ertene, laksen og krepsehalene, og la det trekke i noen minutter slik at de blir varme.

  5. Smak til med salt og pepper, og server blandingen direkte med nykokt pasta og parmesan.

Pølse, krepsehale og varmrøkt laks servert til nykokt pasta er en skikkelig helgemiddag! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN